Vier nieuwe opdrachten Certum Safety Group

Certum Safety Group (CSG) heeft de afgelopen periode niet stilgezeten. Zo heeft het beveiligingsbedrijf zelfs vier nieuwe opdrachten binnengesleept. Iets waar we heel blij mee zijn!

De Vlieg Techniek

Zo heeft CSG een grote opdracht voor het vervangen en repareren van droge blusleidingen gegund gekregen van De Vlieg Techniek. Het gaat om een aantal studentenflats in Diemen.

Neuteboom Coffeeroasters

Ook qua onderhoud heeft CSG een nieuwe klant gestrikt, en wel Neuteboom Coffeeroasters in Almelo. Het gaat om het jaarlijkse onderhoud van de blusmiddelen en de aanpassing van de verouderde vluchtplattegronden.

Beko Techniek

Voor meerdere vestigingen van Beko Techniek mag CSG het jaarlijkse onderhoud aan de blusmiddelen en noodverlichtingsarmaturen doen. Ook hebben onze monteurs hier de nodige armaturen en accu’s vervangen.

Vihamij Handel

Een paar weken terug werd bekend dat Vihamij Handel klant van ons is geworden voor het jaarlijkse onderhoud aan de brandblusmiddelen, noodverlichtingsarmaturen, verbandtrommels en AED apparaten.

Vertrouwen

Wij danken ons nieuwe klanten voor het vertrouwen in onze diensten. Wilt u ook gebruik maken van de service en producten van Certum Safety Group? Neemt u dan contact op voor de mogelijkheden.