Het belang van goede noodverlichting

Goede verlichting op de werkvloer is vanzelfsprekend, maar wat als de stroom uitvalt en dus ook de verlichting niet meer werkt? Noodverlichting is dus veel belangrijker dan de meeste mensen denken.

Noodverlichting wordt automatisch ingeschakeld bij het uitvallen van de elektriciteit. Naast het aansluiten op het lichtnet wordt de lamp ook aangesloten op een batterij of noodstroomvoeding. Deze lampen blijven dus branden bij een eventuele stroomuitval.

Waar hoort de noodverlichting te hangen? Aan welke eisen dient het te voldoen? Zijn er wettelijke verplichtingen, en zo ja, welke zijn dat? Certum Safety Group kan u er alles over vertellen. Wij zijn uw partner als het gaat om het adviseren, leveren en onderhouden van de noodverlichting.

Heeft u toch nog vragen? Of wilt u een helder en deskundig advies? Neem dan contact op. Dan kunnen wij u daarbij helpen. Wij hanteren scherpe tarieven en werken volgens de wettelijke advies. Zo heeft u als bedrijf altijd een goede noodverlichting wanneer het nodig is.