Brandbeveiliging

Brandveiligheid zou een belangrijk onderwerp moeten zijn voor iedere ondernemer. Veel ondernemers denken dat de kans op brand in hun bedrijfsgebouw(en) klein is. Bedenk daarbij wel dat áls er brand uitbreekt, de schade zeer groot kan zijn. Veel bedrijven gaan na een grote brand failliet (30% binnen één jaar en zelfs 70% binnen vijf jaar).

Neem geen risico!

Niet alleen voor het gebouw en de inboedel, maar vooral ook voor uzelf en uw medewerkers moet het risico op brand zo goed mogelijk beperkt worden. En wanneer er toch brand uitbreekt, moet alles optimaal geregeld zijn om de schade zo beperkt mogelijk te houden. Een brand in een gebouw waar veel mensen zijn, kan slachtoffers eisen als zij te laat worden geëvacueerd of niet snel genoeg het gebouw kunnen verlaten. Voldoende goedgekeurde brandblusmiddelen, een goede vluchtroute en nooduitgangen zijn dan geen overbodige luxe.
Een goede brandveiligheid is een wettelijke verplichting. Naast de brandweer, die namens de overheid beoordeelt of wettelijke regelingen zoals de Regeling Brandmeldinstallaties worden nageleefd, is er ook de verzekeraar die eisen stelt aan de brandveiligheid. Daarom is een goed advies op het gebied van brandveiligheid essentieel. Certum Safety Group is daarin de juiste partner voor u.

terug naar het overzicht